ΝΕΑ

Πώς να επιλέξετε Unisex Parfum;

pos-na-epilexete-unisex-parfum

 

Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από unisex parfum αρώματα που προσφέρονται στη σημερινή αγορά. Τὠρα ἐχετε την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να βρείτε αρώματα unisex, κολόνιες και αποσμητικά που απευθύνονται σε άντρες, γυναίκες, εφήβους και ενήλικες σε δεκάδες ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το Venera.gr. Υπάρχουν μερικές μάρκες που είναι πολύ γνωστές για τα unisex αρώματά τους. Μία από αυτές τις μάρκες είναι η Calvin Klein. Φυσικά στο κατάστημα υπάρχουν και πολλά άλλα unisex κολόνιες και αρώματα που διατίθενται και από αυτήν τη δημοφιλή μάρκα.

 

Για τη γυναίκα που της αρέσει να φορέσει ένα unisex άρωμα η κατάλληλη στιγμή είναι αμέσως μετά το ντους. Τότε το δέρμα αποδέχεται καλύτερα το άρωμα και η μυρωδιά κρατάει περισσότερο. Αυτοί οι τύποι αρωμάτων unisex επιτρέπουν στη γυναίκα να μην αισθάνεται σαν να φοράει ένα άρωμα που απευθύνεται μόνο σε αυτήν. Πολλές φορές υπάρχουν μερικές γυναίκες που θα αγοράσουν ένα άρωμα και μετά θα το φορέσουν μόνο μια δυο φορές. Μπορούν ακόμη και να φορέσουν την unisex κολώνια τους καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ ασκούνται ή απλά κάνουν άλλες δραστηριότητες στο σπίτι.

 

Όταν μπαίνετε σε ένα κατάστημα για να αναζητήσετε το αγαπημένο σας άρωμα unisex, ο υπάλληλος πρέπει να είναι σε θέση να σας ενημερώσει εάν η επιλογή σας είναι για άνδρες, γυναίκες ή και τα δύο. Για να βεβαιωθείτε ότι ο υπάλληλος του καταστήματος μπορεί να διακρίνει το άρωμα ενώς unisex αρώματος με βάση την επωνυμία, τον τύπο αρώματος και τη δύναμη που έχει, θα πρέπει να τον ενημερώσετε για το φύλο του ατόμου. Ευτυχώς τα περισσότερα καταστήματα έχουν ετικέτες που θα τους βοηθήσουν να προσδιορίσουν το φύλο του ατόμου που αγοράζει ένα προϊόν με βάση το άρωμα που παρουσιάζεται.

 

Οι τρόποι επιλογής μιας unisex γυναικείας κολώνιας δεν έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Πολλοί κατασκευαστές έχουν αρχίσει βέβαια να εμπορεύονται αρώματα unisex που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για γυναίκες. Οι περισσότερες από αυτές τις unisex κολώνιες και αρώματα διατίθενται σε ελαφριά, μεσαία και βαριά αρώματα.

 

Υπάρχει επίσης unisex αρώματα για άντρες που διατίθενται σε ελαφριά, μεσαία και βαριά αρώματα. Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τύποι unisex κολώνιες και αρώματα διαθέσιμα για τους άνδρες σήμερα. Ως παράδειγμα μπορούμε να αναφέρουμε την unisex κολώνια Montale που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μην έχει τόσο έντονη μυρωδιά και να μπορεί να φοριέται όλο το 24ώρο. Ο οίκος Montale προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε κολόνιες και αρώματα και για τα δυο φύλα που θα σας προσφέρουν το σωστό ποσό κάλυψης.

 

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το pH του δέρματος διαφέρει και κάθε άτομο έχει διαφορετικό pH, επομένως κάθε άρωμα μπορεί να μυρίζει με διαφορετικό τρόπο όταν φορεθεί σε διαφορετικό δέρμα. Η επιλογή που πρέπει να κάνουμε για το σωστό άρωμα είναι πολύ προσωπική εμπειρία και πρέπει να γίνεται με προσοχή. Ώστε να μην φτάνουμε σε καταστάσεις όπου κάποιος σας χάρισε ένα άρωμα το οποίο όμως δεν σας αρέσει πως μυρίζει και φυσικά δεν θα το χρησιμοποιήσετε. Λίγα πράγματα είναι τόσο προσωπικά ειδικά για μια γυναίκα όσο η επιλογή του αρώματος που θα φορέσει. Οι ειδικοί λένε ότι πρέπει να ταιριάζει με την προσωπικότητά της και να φοριέται την κατάλληλη στιγμή ή περίσταση. Κάθε άρωμα πρέπει να χρησιμοποιείται για διαφορετικό σκοπό.

 

Μερικές φορές, κάποια συστατικά όπως το ξύλο ή τα εσπεριδοειδή δεν ταιριάζουν στο δέρμα σας η ακόμη χειρότερα μπορούν να κάνουν κάποια αλλεργική αντίδραση και να δημιουργήσουν δερματικό πρόβλημα. Δοκιμάστε κάθε άρωμα πριν προχωρήσετε στην αγορά του.

About ΝΤΟΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Είμαι η Ντορίτα Παπανδρέου και είμαι δημοσιογράφος στο adespoto.tv. Έχω σπουδάσει στο Λονδίνο Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων το 2001 αλλά με κέρδισε η αρθρογραφία. Με ενδιαφέρει κυρίως η απόδοση της αλήθειας στους αναγνώστες μου.
View all posts by ΝΤΟΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.