ΝΕΑ

Παράταση της έκθεσης “Γιάννης Μόραλης

Παράταση της έκθεσης “Γιάννης Μόραλης

Παρατείνεται λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος έως στις 13 Μαρτίου 2022, η μεγάλη έκθεση “Γιάννης Μόραλης – Στη γενέτειρα”, που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αρταίων και η “Εταιρεία Μελέτης”, Έρευνας και Προβολής της Νεοελληνικής Τέχνης – Εργαστήριο Γιάννης Μόραλης.

Απαντώντας στη θερμή ανταπόκριση του κοινού και μετά από συνεννόηση της Δημοτικής Αρχής, με την οικογένεια Μόραλη, αποφασίστηκε η παράταση της μεγάλης έκθεσης που διέγραψε δύο μήνες επιτυχημένης πορείας, ταξιδεύοντας χιλιάδες επισκέπτες, γνωστών και άγνωστων ανθρώπων, στην ζωή και το έργο του μεγάλου Αρτινού καλλιτέχνη Γιάννη Μόραλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιτίας της πανδημίας υπήρξαν και αρκετά αιτήματα παράτασης από σχολεία, πολίτες, τουριστικά γραφεία και ΚΑΠΗ, που λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων δεν κατάφεραν να επισκεφτούν την Δημοτική Πινακοθήκη και την έκθεση “Γιάννης Μόραλης – Στη γενέτειρα”.

Η έκθεση φιλοξενείται στην Δημοτική Πινακοθήκη η οποία φέρει και το όνομα του καλλιτέχνη, παρουσιάζοντας αντιπροσωπευτικά έργα από όλες τις περιόδους δημιουργίας του, ακόμα και από την παιδική του ηλικία.

Δείτε όλες τις ειδήσεις 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςSource url

About ΝΤΟΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Είμαι η Ντορίτα Παπανδρέου και είμαι δημοσιογράφος στο adespoto.tv. Έχω σπουδάσει στο Λονδίνο Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων το 2001 αλλά με κέρδισε η αρθρογραφία. Με ενδιαφέρει κυρίως η απόδοση της αλήθειας στους αναγνώστες μου.
View all posts by ΝΤΟΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.