ΝΕΑ

DOT: Τι θα δέιτε το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στον ΣΚΑΪ

DOT: Τι θα δέιτε το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στον ΣΚΑΪ


Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής μάς καλούν για να ακούσουμε τις ιστορίες των καλεσμένων τους, μας αποκαλύπτουν μυστικά, μας μαγειρεύουν νόστιμες συνταγές και μας προτείνουν διαφορετικούς τρόπους ψυχαγωγίας.

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «8 Λέξεις», Απόστολος Γκλέτσος, κάθεται στον καναπέ της εκπομπής. Μιλά για την κόρη του Βαλίσια που πέρασε φέτος στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εξηγεί πως είναι η συγκατοίκηση με τη μητέρα του εδώ και 8 χρόνια. Απαντά στο αν θα έκανε lifting, αναφέρεται στα πολλά χρήματα που έβγαλε αλλά και στις μεγάλες επιτυχίες και αποτυχίες του. Τέλος, σχολιάζει τα εξώφυλλά του και τη “μάτσο εικόνα” που τον καθιέρωσε.

Ακόμη, ο Γιώργος Λασκαρίδης απαντά στο γιατί δεν τον είδαμε φέτος να μαγειρεύει στο DOT., αλλά και για τα νέα του σχέδια
Για να κλείσει νόστιμα η εκπομπή, μπαίνουμε στην κουζίνα με τον Γιάννη Αποστολάκη και φτιάχνουμε λαχταριστή πίτσα με ό,τι περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα.

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας διαγωνίζονται για το ποιος γνωρίζει καλύτερα την ελληνική showbiz και μιλούν για τη φιλία τους που μετρά 15 ολόκληρα χρόνια.

DOT: Τι θα δέιτε το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στον ΣΚΑΪDOT: Τι θα δέιτε το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στον ΣΚΑΪ

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή του Major Brother σε μαθήματα ζωής και θετικής συμπεριφοράς. Ποιες φιλίες θα κρατήσει από το σπίτι του major brother και ποιο είναι το άτομο που, αν το συναντούσε, θα άλλαζε δρόμο

DOT: Τι θα δέιτε το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στον ΣΚΑΪ

Ακόμη, η Josephine μιλά για την αλλαγή εικόνας, τον χωρισμό που την ταρακούνησε, τα μαθήματα αυτοβελτίωσης και ρέικι και την απόφασή της να βαφτιστεί χριστιανή ορθόδοξη σε ηλικία 25 ετών.

DOT.Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Great Vibes!

Παρουσίαση: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος
Σκηνοθεσία: Σοφία Αθανασίου
Αρχισυνταξία: Κλεοπάτρα Πατλάκη
Διεύθυνση Παραγωγής: Νάσος Γαλακτερός 
Resourceful Director: Ρωξάνη Ρόμπου

Πηγή: skai.grSupply url

About ΝΤΟΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Είμαι η Ντορίτα Παπανδρέου και είμαι δημοσιογράφος στο adespoto.tv. Έχω σπουδάσει στο Λονδίνο Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων το 2001 αλλά με κέρδισε η αρθρογραφία. Με ενδιαφέρει κυρίως η απόδοση της αλήθειας στους αναγνώστες μου.
View all posts by ΝΤΟΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.